Informații

1937

Purtând semnătura arhitectului Arghir Culina, hotelul și-a deschis porțile în anul 1937 și are în spate o istorie tumultoasă, care însă nu i-a știrbit nici frumusețea, nici importanța pe piața hotelieră a Capitalei. A fost considerat de la bun început un hotel de top, mulțumită „celei mai moderne instalații sanitare din Europa” cu care se lăuda la inaugurare.

Prezent

Ajungând în prezent, Hotelul Ambasador, ce inițial oferea un confort de 3 stele oaspeților săi, a beneficiat în 2012 de o renovare de proporții, încheiată în 2013, fiind astăzi un hotel de 4 stele. Alături de amplasarea strategică în centrul Capitalei, pe Bulevardul Magheru, între Piața Romană și Piața Universității, hotelul oferă tuturor celor care îi trec pragul facilități demne de luat în seamă. O clădire-monument de arhitectură, hotelul este alegerea perfectă atât pentru o vacanță de relaxare, cât și pentru organizarea de evenimente private sau corporate de diferite tipuri. Cu o bogată istorie, ce se întinde de-a lungul a peste 75 de ani, Hotelul Ambasador monument arhitectonic , proiectat de arhitectul Arghir Culina în stil Art Deco poate fi considerat o emblemă a Bucureștiului și un punct de reper din punct de vedere al calității și varietății serviciilor pe care le oferă în cele 99 de spații de cazare , un restaurant , o sala de evenimente cu terasa cu o privire panoramica asupra micului Paris și 2 săli de conferință.

Ambasador, din cele 6 tipuri de cazare oferă 4:

Tip A – cazare fără mic dejun
Tip B – cazare cu mic dejun
Tip C – cazare cu demi pensiune
Tip D – cazare cu pensiune completă

Prima zi de sejur începe la ora 14:00

Potrivit condițiilor cunoscute trebuie să eliberați camera la ora 12:00. Dacă doriți sa eliberați camera mai târziu sau să vă prelungiți sejurul, vă rugăm să verificați la recepție disbonibilitatea cu 24H înainte, posibilitatea și costul acestui serviciu.Dacă din păcate nu va fi posibil, vă rugăm nu insistați pentru că sigur nu există aceasta posibilitate și alt oaspete așteaptă camera pe care trebuie dvs. sa o eliberați.

Aer condiționat

Temperatura din cameră poate fi ajustată de către dvs. în fiecare cameră individual după punerea cardului de acces în cameră, în econimizer. Puteți seta temperatura manual prin selectarea  temperaturii dorite pe butonul AC ON/OFF și selectând intensitatea fluxului de aer. (există instrucțiuni de folosire a telecomenzii în fiecare mapă)

Electricitatea

La sosire, veți primi un card de acces în cameră. Acest card vă oferă atât accesul în cameră, cât și activarea sursei de energie electrică din camera dvs. Vă rugăm să activați sursa de energie electrică prin punerea cardului în economizorul de lângă întrerupătorul de lumină. La ieșirea din cameră vă rugăm scoateți cardul din economizor.

ATM

Există un bancomat în holul recepției hotelului, exact lângă lift, iar unul lângă intrarea principala.

Micul Dejun

Micul Dejun este servit zilnic între orele 7:00 -10:00 în incinta restaurantului nostru, situat la etajul 1

Serviciul copiere

Oferim 24H/Zi serviciu de fotocopiere. Vă rugăm să cereți detalii la recepție

Telefon

Formați 333-40 pentru recepție hotel. Formați 0(zero) pentru o linie exterioară. Formați direct numărul de la camera la care doriți să sunați. Pentru apelurile internaționale formați 0(zero) + codul internațional al țării + numărul de telefon

Politica animale de companie

Animalele de companie nu sunt permise în  hotelul nostru.

Seif

Camera seif se află la recepția hotelului. Veți primi o cheie de la ușa de acces pe care trebuie să o returnați și o cheie pe care o veți avea doar dvs. Precizăm că această cheie nu are dublură și avem rugămintea să aveți mare grijă de ea.

Hotelul dispune de parcare privată.