Blog

Bun venit pe blogul Hotelului Ambasador Bucuresti, unde veți descoperi minunății despre o oază de lux și rafinament în inima Capitalei.

Blog

De ce să alegi Hotelul Ambasador București pentru următoarea ta conferință sau eveniment de afaceri

Hotelul Ambasador Bucuresti – Camere libere, Restaurant, Evenimente Organizarea unei conferințe sau a unui eveniment de afaceri poate fi o provocare, însă alegerea locației potrivite poate face toată diferența. Hotelul Ambasador București este una dintre cele mai bune opțiuni pentru cei care caută un spațiu modern, confortabil și bine echipat pentru următorul lor eveniment. În

Citește mai mult »
Atractii turistice
Blog

Top 5 atracții turistice din Bucuresti la care trebuie să ajungi când te cazezi la Hotelul Ambasador Bucuresti

Atractii turistice in Bucuresti 2023 Dacă ai decis să te cazezi la Hotelul Ambasador Bucuresti, există multe atracții turistice pe care ar trebui să le vizitezi în oraș. Bucureștiul este un oraș cu o istorie bogată și are multe locuri interesante de vizitat. În acest articol, vom prezenta top 5 atracții turistice din Bucuresti la

Citește mai mult »
blog

Facilităţi camere Hotel Ambasador Bucuresti

Cu un design deosebit și o atenție deosebită acordată detaliilor, Hotelul Ambasador este un loc perfect pentru a petrece clipe de neuitat în București.

Parcare 35 RON
Free Wi-fi
Animale
Minibar
Recepţie deschisă Nonstop
Serviciu de transfer cu autobuzul
Restaurant
Locație în centrul orașului

Informații despre hotel

Alerta hotelului

Hotelul Ambasador își protejează oaspetii prin aplicarea riguroasă a măsurilor COVID-19, incluzând purtarea mascii, dezinfecția mâinilor și verificarea temperaturii.

Check-In

14:00 PM

Check-Out

12:00 AM

Telefon

0749 085 373

Telefon fix

021 315 9080

Fumatul interzis

100% Fără fum

Politica animalelor de companie

Animale de companie permise: Nu

Scroll to Top