Camere Hotel București

Hotel Ambasador

Camere moderne de 4 stele pentru o ședere confortabilă și relaxantă

Hotelul Ambasador Bucuresti oferă o gamă variată de camere și suite, elegante și confortabile, potrivite pentru toate gusturile și nevoile. Fiecare cameră este amenajată cu atenție la detalii și oferă o ambianță plăcută și relaxantă, în care oaspeții se pot bucura de o ședere reușită.

Camera matrimoniala
Junior Suite

Această suită modernă are aer condiționat, TV HD cu canale prin cablu, zonă separată de living, cu canapea, precum și acces gratuit la internet WiFi și prin cablu. Camera include minibar și baie privată cu oglindă cosmetică specială, halate de baie gratuite, papuci și articole de toaletă.

Dubla Matrimoniala
Dublă Matrimonială

Această cameră are aer condiționat, TV HD cu canale prin cablu și acces gratuit la internet WiFi și prin cablu. Camera include minibar și baie privată cu oglindă cosmetică specială, halate de baie gratuite, papuci și articole de toaletă.

dubla-twin-1
Dublă Twin

Această cameră twin este prevăzută cu aer condiționat, aparat de ceai/cafea și canapea.

photo-2022.12.14-HOTEL-AMBASADOR-by-Platon-Photography-0743668831-56-1024x684
Single Superior

Această cameră mai mare are aer condiționat, TV HD cu canale prin cablu și acces gratuit la internet WiFi și prin cablu.

photo-2022.12.14-HOTEL-AMBASADOR-by-Platon-Photography-0743668831-55-1024x684
Single Standard

Această cameră are aer condiționat, TV HD cu canale prin cablu și acces gratuit la internet WiFi și prin cablu. Vă rugăm să rețineți că în acest tip de cameră nu sunt disponibile paturi suplimentare.

Camere hotel ambasador

Informații despre hotel

Alerta hotelului

Hotelul Ambasador își protejează oaspetii prin aplicarea riguroasă a măsurilor COVID-19, incluzând purtarea mascii, dezinfecția mâinilor și verificarea temperaturii.

Check-In

14:00 PM

Check-Out

12:00 AM

Telefon

0749 085 373

Telefon fix

021 315 9080

Fumatul interzis

100% Fără fum

Politica animalelor de companie

Animale de companie permise: Nu

Săli Evenimente

Sală de evenimente!

"Cu o locație privilegiată, Hotelul Ambasador îți oferă cele mai bune facilități pentru a găzdui orice tip de eveniment. Fie că dorești să organizezi o petrecere privată, o nuntă, un botez sau orice alt tip de întâlnire socială, echipa noastră dedicată și profesionistă este aici pentru a te susține și a face ca evenimentul tău să fie un succes.

Hotel Ambasador

Sală de conferințe!

Dacă vizitezi Hotelul Ambasador pentru afaceri, te așteaptă o sală de conferințe spațioasă și echipată cu toate dotările necesare pentru a desfășura întâlniri de afaceri, training-uri, workshop-uri, prezentări de produse sau simpozioane în mod eficient și cu succes.

Ce spun oaspeții noștri

Zona de review a Hotelului Ambasador este un spațiu dedicat pentru a oferi oaspetilor șansa de a împărtăși experiența lor și de a lăsa un feedback despre serviciile și facilitățile oferite. 

4.5/5
Am avut ocazia să organizez o nuntă la Hotelul Ambasador și trebuie să spun că a fost o experiență de neuitat. Terasa cu o privire panoramica asupra micului Paris, serviciile impecabile și personalul amabil au făcut ca această zi să fie una specială pentru noi.
Daniel Petrescu
4.5/5
Am rămas impresionată de serviciile oferite la Hotelul Ambasador. De la cazare confortabilă la mâncărurile delicioase din restaurant, totul a fost excelent. Recomand cu încredere acest hotel tuturor.
Maria Popescu
4.6
Din 5
4.6/5
4.5/5
Am petrecut o noapte minunată la Hotelul Ambasador în timpul unei călătorii de afaceri. Spațiile de cazare sunt confortabile și echipate cu tot ce ai nevoie, iar personalul este amabil și disponibil. Vă mulțumesc!
Ana Maria
4.5/5
Am avut ocazia să particip la o conferință organizată la Hotelul Ambasador și trebuie să spun că am fost uimit de dotările moderne și serviciile impecabile oferite. Mulțumesc echipei pentru o experiență de neuitat.
Ioan Ion
Scroll to Top