Cum îți poți îmbunătăți munca în echipă – Samsung Flip 2

Samsung-Flip-CES-2018_main_1

Samsung Flip este un display interactiv care vă simplifică exponențial munca în echipă. Acum vă puteți lăsa liber spiritul creativ datorită unei experiențe de scriere foarte ușoară de tip pen-to-paper. Ideile curg atunci când aveți o colaborare fără obstacole cu o interfață de utilizator intuitivă. 

Posedând o serie de caracteristici inovatoare, prezentarea este mai ușoară și mai flexibilă ca niciodată, astfel încât dvs. și echipa dvs. să puteți împărtăși informații și cunoștințe din orice sursă. Indiferent dacă rezolvați următoarea dvs. mare problemă, sunteți inspirați cu o idee genială, vă planificați următoarea prezentare sau puneți la punct următorul proiect, Flip 2 vă ajută să faceți totul cu eficiență. 

 

Este ca și cum ați scrie pe hârtie

 

Samsung Flip 2 oferă avantajul unei scrieri ușoare și rapide într-o varietate de culori, stiluri și lățimi, compatibilitate pentru orice obiect ca instrument de scriere – asigurând o experiență de scriere de tip pen-to-paper. A fost adăugată o nouă caracteristică pentru a vă permite să faceți artă cu ajutorul unei pensule ca și cum ați folosi culori pe bază de apă sau ulei, nu trebuie decât să alegeți painting mode. Mai mult, funcționalitatea de scriere multiplă la care pot avea acces patru participanți diferiți este o altă caracteristică adăugată recent. Caracteristicile inovatoare ale Flip 2 sunt toate acceptate de tehnologia InGlass ™, asigurând o experiență lină, fără întârzieri.

 

Un instrument de editare rapid și eficient

 

Samsung Flip 2 este o soluție cuprinzătoare, oferind o varietate de instrumente pentru o colaborare creativă și eficientă. Utilizatorii pot selecta, muta, decupa, captura și edita imagini rapid și ușor. În plus, se poate scrie pe orice sursă ca fundal, făcând pur și simplu click pe butonul note.

 

Compatibilitate Avansată

 

Samsung Flip 2 permite prezentări fără efort, susținute de funcții inovatoare. Ecranul acceptă orice browser web, șabloane versatile încorporate, precum și un viewer de documente compatibil cu formatele Microsoft Word, PowerPoint și PDF. Samsung Workspace permite ca orice ecran să aibă acces la serviciul cloud, controlul unui computer fără conexiune fizică și conectivitate la dispozitiv Bluetooth.

 

Conectivitate versatilă

 

Flip 2 are USB, HDMI, NFC și capacități de oglindire a ecranului pentru conectivitate versatilă, iar odată ce se încheie întâlnirea, rezumatul poate fi distribuit prin intermediul Flip în timp real, eliminând nevoia de a lua notițe scrise.

NFC  și capacitățile de partajare a ecranului permit o colaborare optimă și oferă vizibilitatea, notarea și partajarea interactivă a conținutului.

Flip 2 oferă o plăcuță opțională ca o extensie de conectivitate mai puternică (USB, HDMI, NFC).

 

Management optimizat

 

Samsung Flip 2 oferă o serie de funcții noi și funcții de conectare îmbunătățite, inclusiv o conexiune wireless sigură, actualizări automate de firmware, sincronizare LDAP și securitatea fișierelor pentru a asigura o experiență eficientă și productivă.

 

Lucru în echipă în orice spațiu

 

Lăsați ca inspirația să vină odată cu utilizarea Samsung Flip 2 și urmăriți cum acest dispozitiv poate face ca eforturile dvs. de colaborare să fie mult simplificate.