IMG 20240307 WA0002.jpg
IMG 20240307 WA0002.jpg

Please direct all enquiries to office@ambasador.ro

Dragi colaboratori și oaspeti, majoritatea membrii ai familiei Ambasador,
Prin prezenta, dorim să vă informăm cu privire la o decizie importantă legată de viitorul hotelului nostru. Pentru a ne asigura că oferim servicii la standarde tot mai înalte și pentru a îmbunătăți experiența pe care o oferim oaspetilor noștrii, am luat decizia de a intrerupe activitatea hotelului începând cu data de 07.03.2024.

Impreuna cu noul actionar intregul imobil “ Hotel Ambasador” va fi supus unui amplu proces de modernizare astfel incat sa venim în întâmpinarea solicitarilor dumneavoastră la un nivel al serviciilor conform tendintei din piata turistica.
Vrem să exprimăm recunoștința noastră profundă față de fiecare client și colaborator pentru încrederea și sprijinul acordat de-a lungul timpului. Relațiile pe care le-am construit și momentele petrecute împreună sunt valoroase pentru noi, iar decizia de a închide temporar este una fireasca care a fost luata inclusiv pentru a reda imobilului stralucirea unui monument architectural construit in anul 1937.

Cu multumiri,
Echipa Hotel Ambasador.

|   MAIE.RO - Creare site | Design Web, Creare Site-uri, SEO, Hosting, Publicitate, Branding, Marketing Digital, Horeca |