Evenimente în Bucuresti

evenimente-in-bucuresti

Ce evenimente au loc in curand in Bucuresti?

1.Festivalul de arta in aer liber Teatru sub luna (5 iulie – 19 iulie 2019)

Este singurul festival de teatru in aer liber. A ajuns la editia a 5-a. Evenimentul este incununat cu spectacole de teatru, improvizatie, jazz, rock acustic, expozitie de fotografie, picture, costume, sculpturi si arte frumoase.

Se desfasoara pe durata a 3 weekend-uri la Terasa Quantic din mijlocul Parcului Grozavesti, la doar 3 minute de metrou, totul transformându-se într-o oază de cultură, liniste si racoare chiar în inima Bucurestiului. Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu și promoveaza arta urbana în aer liber, sustinand prin proiectul „Alege-ti Povestea” tinerii artisti aflati la început de drum. Teatru sub luna este un eveniment marca InDAart, singurul brand multicultural din tara, avand proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzica, Pictura si Fotografie. Programul complet si biletele se gasesc pe www.teatrusubluna.ro.

 

2. CityHunt – Vanatoare de comori urbane – Cotroceni (12 iulie 2019 19:30 Academia Militara)

Conceptul CityHunt inseamna o aventura in oras cu multa adrenalina, mister si distractie. Reprezinta o competitie de tip treasure hunt ce te face sa descorperi Bucurestiul altfel decat il stiai, dar este o modalitate excelenta si inedita de a-ti petrece timpul liber. Esti pregatit pentru o provocare? Zona Ctroceni din Bucuresti este transformata intr-un mare puzzle, iar tu si echipa ta trebuie sa gasiti primii toate comorile ascunse in timp ce rezolvati pentru puncte bonus provocari distractive. Veti castiga doar daca veti fi rapizi, ageri la minte si veti lucra bine in echipa.

 

3. Targ de vara pana-n seara (12 iulie 10:00 – 14 iulie 2019 Muzeul National al Taranului Roman)

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! Organizeaza a IV-a editie a Targului de vara pana-n seara desfasurat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman. Intrarea este libera! De la 10:00 pana seara tarziu in curtea muzeului vor fi: targoveti si artizani, mesteri si negustori cu dulciuri si podoabe, obiecte vechi si ateliere de creativitate pentru copiii de toate varstele. Vor fi prezenti feluriti mesteri: iconari, cioplitori in lemn, tesatoare, ceramisti, tineri artizani, cusatorese, impletitoare etc. Negustori de antichitati ii veti intalni in curtea din spate cu tesaturi, mobilier, carte, ceramica si portelanuri, obiecte specifice unei gospodarii taranesti, patefoane, ceasuri, gravuri si felurite obiecte de arta.

 

4. Alături de antropologul Vintila Mihailescu: Concert Caritabil (15 iulie 19:00 2019 Ateneul Roman)

In 15 iulie la ora 19:00 va avea loc la Ateneul Roman un concert caritabil organizat in favoarea marelui antropolog si om de cultura Vintila Mihailescu care are mare nevoie de ajutorul fiecaruia dintre voi. Prietenii, muzicienii, artistii, admiratorii si studentii domnului Vintila Mihailescu va invita sa fiti impreuna in istorica sala a Ateneului Roman pentru a aduna fondurile necesare pentru operatia si tratamentul care sporesc sansele de surpavietuire ale marelui intelectual. Aceasta seara speciala va aduce in fata publicului muzicieni ca dirijorul Tiberiu Soare, pianistul Horia Mihail, violonistul Gabriel Croitoru, detinatorul viorii Guarneri, care a apartinut lui George Enescu, soprana Oana Andra, prim solista a Operei Nationale Bucuresti si tenorul George Virban care vor aborda creatii de geniu din repertoriul clasic.

 

5.Concert Bon Jovi (21 iulie 2019 Piata Constitutiei)

Una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile, Bon Jovi, se intoarce in Romania in Piata Constitutiei. Trupa Bon Jovi va sosi in Bucuresti in formula Jon Bon Jovi, voce si chitara, David Bryan, clapa, Tico Torres, baterie, basistul Hugh McDonald, coproducatorul si co-compozitorul John Shanks, chitaristul Phil X care vor introduce pe scena un set muzical emotionant la introducerea lor in Rock and Roll Hall of Fame. Un concert de neratat!

 

Dupa fiecare din aceste evenimente, te poti relaxa oricand la un pahar de vin bun, ori un cocktail deosebit, o bere rece sau o bautura racoritoare pe roof-top-ul Hotel Ambasador. De asemenea, restaurantul va pune la dispozitie o serie intreaga de preparate culinare, ce va vor incanta papilele gustative 🙂

Un week-end minunat va dorim!

Echipa Hotel Ambasador