B-dul G-ral Ghe. Magheru 10 A, sector 1, Bucuresti | Tel: +40 21 315 90 80

Evenimente

Amplasarea în centrul Bucureștiului precum și împrejurimile pline de istorie, designul interior modern, fac din hotelul Ambasador locația perfectă pentru diferite evenimente. Fie că este vorba despre un eveniment corporate, guvernamental, non-profit sau privat suntem convinși că veți aprecia flexibilitatea pe care o oferă sala de evenimente situată la etajul 12 al hotelului.

 

Spațiile de conferință pot să servească atât pentru evenimente corporate cât și private, în funcție de amploarea și numărul de participanți și, bineînțeles, de atmosfera pe care doriți să o creați pentru a garanta succesul evenimentului dumneavoastră. 

Fie că este vorba despre o conferință, training, o cină de afaceri, un eveniment important din viața dumneavoastră, personalul nostru va face tot ce este necesar pentru a ridica standardul de calitate și confort la cel mai înalt grad.

 

Dacă sunteți în căutarea locației perfecte în centrul Bucureștiului pentru a organiza o conferință, o prezentare de modă, un cocktail party sau un eveniment privat intim și doriți să îmbinați eleganța cu multifuncționalitatea dotărilor de care dispunem, atunci vă veți arăta încântați de hotelul Ambasador. 


Echipamente tehnice

Videoproiector NEC/4200

Retroproiector

Ecran de proiecție automatic

DVD Player

Monitor Plasma/TV

Imprimantă și multifuncționale

Samsung Digital Flipchart for Business 

Flipchart și whiteboard Mobil(e)

Instalație de sonorizare/2 microfoane wireless și 2 fixe

Internet de mare viteză

CÂTEVA DIN

Galerie Foto Evenimente

05

CUM SĂ AJUNGEȚI

Contact

Adresa

Bd. G-ral Ghe. Magheru 10 A, sector 1, București


Telefon

Tel: +40 21 315 90 80


Email

hotel@ambasador.ro