"Folosiți codul 1937AMB pentru 15% reducere." "Puteți folosi codul de reducere 1937AMB pentru 15% discount la rezervarea directă de pe site."
photo 2022.12.14 HOTEL AMBASADOR by Platon Photography 0743668831 58 1024x684 1

Hotel 4 stele Ambasador București Supremaţia hotelurilor

Hotel 4 stele Ambasador: O emblemă a hotelurilor de 4 stele din București

Conţinut

 1. Hotelul Ambasador: O emblemă a hotelurilor de 4 stele din București
 2. Istoria Hotelului Ambasador
 3. Arhitectura și designul Hotelului Ambasador
 4. Serviciile premium oferite de Hotelul Ambasador
 5. Facilitățile Hotelului Ambasador
 6. Camerele Hotelului Ambasador
 7. Restaurantul Hotelului Ambasador
 8. Evenimente la Hotelul Ambasador
 9. Săli de evenimente
 10. Săli de conferințe
 11. Recenzii ale oaspeților
 12. Experiențe memorabile
 13. Feedback pozitiv
 14. Informații utile despre Hotelul Ambasador
 15. Politica COVID-19
 16. Politica privind animalele de companie

 

hotel 4 stele bucuresti Cazare București

Hotelul Ambasador, cu o istorie bogată ce se întinde pe o perioadă de peste 84 de ani, este un monument arhitectural proiectat de renumitul arhitect Arghir Culina în stil Art Deco. Acesta poate fi considerat o emblemă a Bucureștiului, oferind oaspeților săi servicii premium prin cele 99 de spații de cazare confortabile, un restaurant cu mâncăruri delicioase, o sală de evenimente cu terasă cu o privire panoramică asupra micului Paris și 2 săli de conferință moderne. Cu un design deosebit și o atenție deosebită acordată detaliilor, Hotelul Ambasador este un loc perfect pentru a petrece clipe de neuitat în București. Fie că este vorba despre o cină romantică în restaurantul său, fie că este vorba despre un eveniment special organizat în sala sa de evenimente cu terasă panoramică, hotelul oferă oaspeților săi o experiență unică și memorabilă.

2. Istoria Hotel 4 stele Ambasador

Hotelul Ambasador are o istorie bogată ce se întinde pe o perioadă de peste 84 de ani. Acesta este un monument arhitectural proiectat de renumitul arhitect Arghir Culina în stil Art Deco. De-a lungul anilor, hotelul a găzduit numeroase personalități marcante și a devenit un simbol al Bucureștiului.

3. Arhitectura și designul Hotel 4 stele Ambasador 

Arhitectura și designul Hotelului Ambasador sunt cu adevărat impresionante. Stilul Art Deco este prezent în fiecare detaliu, de la fațada clădirii până la amenajarea interioară. Atenția la detalii și calitatea materialelor folosite fac din Hotelul Ambasador un loc cu adevărat special.

4. Serviciile premium oferite de Hotelul Ambasador

Hotelul Ambasador oferă o serie de servicii premium care îi disting în peisajul hotelurilor de 4 stele din București. Acestea includ camere confortabile, un restaurant cu mâncăruri delicioase, o sală de evenimente cu terasă panoramică și săli de conferință moderne. De asemenea, hotelul oferă servicii de transfer cu autobuzul și are o recepție deschisă non-stop.

5. Facilitățile Hotelului Ambasador

Hotelul Ambasador oferă o serie de facilități care îi asigură statutul de hotel de 4 stele. Acestea includ parcare, Wi-Fi gratuit, minibar în fiecare cameră și un restaurant propriu. De asemenea, hotelul este situat în centrul orașului, ceea ce îl face accesibil și convenabil pentru oaspeții care doresc să exploreze Bucureștiul.

6. Camerele Hotelului Ambasador

Camerele Hotel 4 stele Ambasador sunt spațioase, confortabile și bine amenajate. Fiecare cameră este dotată cu un minibar, iar oaspeții au acces la Wi-Fi gratuit. Designul camerelor reflectă stilul Art Deco al hotelului, combinând eleganța clasică cu confortul modern.

7. Restaurantul Hotel 4 stele Ambasador

Restaurantul Hotel 4 stele Ambasador este un loc unde oaspeții se pot bucura de mâncăruri delicioase într-un cadru elegant. Meniul oferă o varietate de preparate românești și internaționale, pregătite cu măiestrie de către bucătarii noștri.

8. Evenimente la Hotelul Ambasador

Hotelul Ambasador este locul ideal pentru organizarea de evenimente. Fie că este vorba de o petrecere privată, o nuntă, un botez sau orice alt tip de întâlnire socială, echipa noastră dedicată și profesionistă este aici pentru a te susține și a face ca evenimentul tău să fie un succes.

9. Săli de evenimente

Hotelul Ambasador dispune de o sală de evenimente cu terasă panoramică, perfectă pentru organizarea de evenimente speciale. Fie că este vorba de o petrecere privată sau de un eveniment corporatist, sala noastră de evenimente este echipată cu toate facilitățile necesare pentru a asigura succesul evenimentului tău.

10. Săli de conferințe

Pentru oaspeții care vizitează Bucureștiul în scopuri de afaceri, Hotel 4 stele Ambasador oferă două săli de conferință moderne, echipate cu toate dotările necesare pentru a desfășura întâlniri de afaceri, training-uri, workshop-uri, prezentări de produse sau simpozioane în mod eficient și cu succes.

11. Recenzii ale oaspeților Hotel 4 stele Ambasador

Recenziile oaspeților sunt o mărturie a calității serviciilor oferite de Hotel 4 stele Ambasador. Oaspeții apreciază în mod deosebit confortul camerelor, calitatea mâncării din restaurant și profesionalismul personalului.

12. Experiențe memorabile Hotel 4 stele Ambasador

Hotelul Ambasador este locul unde oaspeții pot crea amintiri de neuitat. Fie că este vorba de o cină romantică în restaurantul nostru, de un eveniment special organizat în sala noastră de evenimente sau de o întâlnire de afaceri în una dintre sălile noastre de conferință, fiecare moment petrecut la Hotelul Ambasador este special.

13. Feedback pozitiv

Feedback-ul pozitiv primit de la oaspeții noștri este o confirmare a faptului că Hotelul Ambasador este una dintre cele mai bune opțiuni pentru cazare în București. Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru recenziile pozitive și pentru recomandările făcute.

14. Informații utile despre Hotelul Ambasador

Hotelul Ambasador își protejează oaspeții prin aplicarea riguroasă a măsurilor COVID-19, incluzând purtarea măștii, dezinfecția mâinilor și verificarea temperaturii.

15. Politica COVID-19

În contextul pandemiei de COVID-19, Hotelul Ambasador a implementat o serie de măsuri pentru a asigura siguranța oaspeților săi. Acestea includ purtarea obligatorie a măștii în spațiile comune, dezinfecția frecventă a suprafețelor și verificarea temperaturii la intrare.

16. Politica privind animalele de companie

În ceea ce privește animalele de companie, Hotelul Ambasador a adoptat o politică restrictivă. Din păcate, animalele de companie nu sunt permise în incinta hotelului. Această măsură a fost luată pentru a asigura confortul tuturor oaspeților.

Concluzie

Hotelul Ambasador este mai mult decât un simplu loc de cazare. Este o emblemă a Bucureștiului, un monument arhitectural cu o istorie bogată și un loc unde oaspeții se pot bucura de servicii premium într-un cadru elegant. Fie că vizitezi Bucureștiul pentru afaceri sau pentru plăcere, Hotelul Ambasador este alegerea perfectă pentru o ședere de neuitat.

Întrebări frecvente

 1. Unde se află Hotelul Ambasador? Hotelul Ambasador se află în București, pe Bulevardul General Magheru, nr.10 A, Sector 1.
 2. Care sunt facilitățile oferite de Hotelul Ambasador? Hotelul Ambasador oferă o serie de facilități, inclusiv camere confortabile, un restaurant cu mâncăruri delicioase, o sală de evenimente cu terasă panoramică și săli de conferință moderne.
 3. Care este politica Hotelului Ambasador privind COVID-19? Hotelul Ambasador a implementat o serie de măsuri pentru a combate răspândirea COVID-19, inclusiv purtarea măștii, dezinfecția mâinilor și verificarea temperaturii.
 4. Hotelul Ambasador permite animalele de companie? Nu, Hotelul Ambasador nu permite accesul cu animale de companie.
 5. Cum pot rezerva o cameră la Hotelul Ambasador? Puteți rezerva o cameră la Hotelul Ambasador direct de pe site-ul lor oficial sau prin telefon.
Scroll to Top