"Folosiți codul 1937AMB pentru 15% reducere." "Puteți folosi codul de reducere 1937AMB pentru 15% discount la rezervarea directă de pe site."
photo 2022.12.14 HOTEL AMBASADOR by Platon Photography 0743668831 62 1 1024x684 1

Hotel Ambasador cu sala de evenimente București

Hotel Ambasador cu sala de evenimente București

O locație de top pentru Hotel Ambasador cu sala de evenimente

Istoricul hotelului Ambasador

Hotel Ambasador, unul dintre cele mai emblematice hoteluri din București, și-a deschis porțile în anul 1937. De-a lungul anilor, hotelul a găzduit numeroase evenimente și personalități marcante ale scenei politice și culturale, consolidându-și poziția de lider pe piața hotelieră românească.

Caracteristicile hotelului

Camerele și facilitățile

Hotel Ambasador dispune de 99 de camere, incluzând camere single, duble, apartamente și un apartament prezidențial. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, televizor cu ecran plat, minibar și acces gratuit la internet Wi-Fi.

Serviciile oferite

Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi o serie de servicii precum restaurant, bar, room service, sală de fitness, saună și parcare privată. De asemenea, hotelul oferă servicii de spălătorie și călcătorie, precum și închirieri auto.

Hotel Ambasador cu sala de evenimente

Capacitate și amenajare

Sala de evenimente a hotelului Ambasador este un spațiu modern și versatil, cu o capacitate de până la 200 de persoane. Sala poate fi aranjată în diverse moduri, în funcție de nevoile și preferințele fiecărui eveniment: teatru, clasă, cocktail, dineu festiv sau cabaret.

Dotări și servicii incluse

Sala de evenimente este dotată cu echipamente audio-video de ultimă generație și dispune de o scenă pentru prezentări sau spectacole. Hotelul oferă, de asemenea, servicii de catering, decor și organizare a evenimentelor, asigurându-se astfel că fiecare petrecere, conferință sau simpozion va fi un succes.

Hotel Ambasador cu sala de evenimenteOrganizarea unui eveniment de succes

Tipuri de evenimente găzduite

Hotel Ambasador cu sala de evenimente este locația ideală pentru o varietate de evenimente, precum petreceri private, nunți, botezuri, aniversări, conferințe, simpozioane, traininguri, expoziții și lansări de produse.

Cum să pregătești evenimentul perfect

Stabilirea bugetului și a tematicii

Primul pas în organizarea unui eveniment memorabil este stabilirea bugetului și a tematicii. Luați în considerare numărul de invitați, durata evenimentului și resursele necesare pentru a crea un buget realist. Alegeți o temă potrivită pentru ocazie și asigurați-vă că toate detaliile se încadrează în tema aleasă.

Colaborarea cu echipa hotelului

Echipa hotelului Ambasador este pregătită să vă ajute în organizarea evenimentului perfect. Comunicați-vă nevoile și așteptările, și personalul vă va oferi soluții personalizate pentru a transforma evenimentul într-unul de neuitat.

Experiențe memorabile la Hotel Ambasador

Recenzii și povești ale clienților

Mulți dintre clienții care au ales să își organizeze la Hotel Ambasador cu sala de evenimente au lăsat recenzii pozitive și au împărtășit povești despre experiențele lor. De la nunți de vis, până la conferințe de succes, oaspeții au fost impresionați de calitatea serviciilor oferite și de profesionalismul echipei.

Cum să faci rezervări

Contact și programări

Pentru a face o rezervare sau pentru a programa o vizită la Hotel Ambasador cu sala de evenimente București, puteți lua legătura cu echipa hotelului prin telefon, e-mail sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul oficial. Echipa vă va răspunde în cel mai scurt timp și vă va oferi toate informațiile necesare.

Tarife și oferte speciale

Hotel Ambasador oferă o gamă variată de tarife și pachete personalizate în funcție de tipul evenimentului și numărul de invitați. Nu ezitați să solicitați informații despre ofertele speciale disponibile în perioada dorită pentru a vă asigura că beneficiați de cele mai avantajoase prețuri.

În concluzie, Hotel Ambasador cu sala de evenimente București este locația perfectă pentru a organiza evenimente de neuitat. Cu o echipă profesionistă și dedicată, facilități moderne și o gamă largă de servicii oferite, succesul oricărui eveniment găzduit aici este garantat.

FAQ

  1. Care este capacitatea maximă a sălii de evenimente?

Sala de evenimente a hotelului Ambasador poate găzdui până la 200 de persoane, în funcție de aranjamentul ales.

  1. Hotelul oferă servicii de catering pentru evenimente?

Da, Hotel Ambasador oferă servicii de catering pentru evenimentele găzduite, adaptând meniurile în funcție de preferințele și cerințele fiecărui client.

  1. Este posibilă organizarea de evenimente în aer liber?

Hotelul Ambasador nu dispune de spații exterioare pentru evenimente, însă sala de evenimente este versatilă și potrivită pentru o varietate de ocazii.

  1. Cum pot afla disponibilitatea sălii de evenimente pentru o anumită dată?

Pentru a verifica disponibilitatea sălii de evenimente, contactați echipa hotelului prin telefon, e-mail sau formularul de contact de pe site-ul oficial.

  1. Hotelul Ambasador oferă reduceri pentru grupuri sau pachete speciale pentru evenimente?

Da, hotelul oferă o gamă variată de tarife și pachete personalizate în funcție de tipul evenimentului și numărul de invitați. Contactați echipa hotelului pentru a afla mai multe detalii despre ofertele disponibile.

Scroll to Top