"Folosiți codul 1937AMB pentru 15% reducere." "Puteți folosi codul de reducere 1937AMB pentru 15% discount la rezervarea directă de pe site."
hotel nou 1024x683 1

Bun venit la Hotelul Ambasador Bucuresti – Poarta ta către lux și confort

Hotelul Ambasador Bucuresti

Ne mândrim cu un hotel de 4 stele, amplasat în inima Bucureștiului, oferind o combinație perfectă între eleganță, sofisticare și confort.

În calitate de oaspete, vei fi întâmpinat cu un nivel înalt de profesionalism și serviabilitate de către echipa noastră de experți în ospitalitate. De la momentul sosirii, vei fi tratat ca un rege și vei beneficia de toate facilitățile și serviciile noastre de top, menite să-ți ofere o experiență memorabilă.

Amenități de Top la Hotelul Ambasador Bucuresti

În timpul șederii tale la Hotelul Ambasador Bucuresti, vei descoperi o gamă largă de facilități și servicii de top.

Hotelul AmbasadorAcestea includ:

  1. Camere de Lux – Fiecare cameră de la Hotelul Ambasador Bucuresti este dotată cu cele mai bune facilități pentru a-ți oferi confortul dorit. Fiecare cameră este prevăzută cu aer condiționat, minibar, televizor cu ecran plat și multe altele.
  2. Restaurant de Fine Dining – Restaurantul nostru oferă o gamă largă de opțiuni culinare, pregătite cu cele mai proaspete ingrediente. Fie că dorești să încerci preparate locale sau internaționale, vei găsi tot ce-ți dorești aici.
  3. Centru Spa & Wellness – La Hotelul Bucuresti, ai la dispoziție un centru spa de top, unde poți să-ți relaxezi corpul și mintea. Beneficiază de tratamente de masaj, saună, jacuzzi, piscină interioară și multe altele.
  4. Centru de Conferințe – Pentru cei care călătoresc în scop de afaceri,  Bucuresti oferă un centru de conferințe complet echipat, cu o capacitate de până la 500 de persoane.

Întrebări frecvente

  1. Care este distanța față de cele mai importante atracții turistice din București?

Este amplasat în inima Bucureștiului, astfel că cele mai importante atracții turistice se află la doar câteva minute de mers pe jos sau cu mașina.

  1. Există un serviciu de transfer de la aeroport la hotel?

Da, oferim un serviciu de transfer de la aeroport la hotel, la cerere.

  1. Hotelul are un centru de afaceri?

Da, Hotelul Ambasador Bucuresti are un centru de afaceri complet echipat, cu o capacitate de pâna la 500 de persoane.

  1. Pot beneficia de reduceri la rezervările de grup?

Da, oferim reduceri la rezervările de grup. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe detalii.

  1. Ce alte activități sunt disponibile în apropierea hotelului?

Hotelul Ambasador Bucuresti se află într-o zonă plină de viață, cu multe opțiuni de divertisment, restaurante și magazine. De asemenea, se află la doar câteva minute de mers cu mașina de cele mai importante atracții turistice din București.

Concluzie

În concluzie, Hotelul Ambasador Bucuresti este locul ideal pentru o experiență de neuitat în București. Oferim facilități și servicii de top, precum camere de lux, restaurant de fine dining, centru spa & wellness și centru de conferințe complet echipat. Echipa noastră de experți în ospitalitate este pregătită să te întâmpine și să-ți ofere o experiență memorabilă. Nu ezita să ne contactezi pentru a face o rezervare și pentru a te bucura de o experiență de neuitat la Hotelul  Bucuresti. Bun venit la Hotelul Ambasador Bucuresti!

Indiferent dacă călătorești în scop de afaceri sau în vacanță, Hotelul Bucuresti îți oferă tot ce-ți dorești pentru a te simți ca acasă. Am creat un mediu confortabil și relaxant, unde te poți deconecta de la stresul zilnic și poți savura o experiență de lux.

La Hotelul  Bucuresti, suntem dedicați să oferim cel mai înalt nivel de calitate și satisfacție a clienților. Echipa noastră de experți în ospitalitate este pregătită să-ți ofere tot ce-ți dorești pentru a-ți face șederea cât mai plăcută și confortabilă.

Indiferent de motivul călătoriei tale, la Hotelul Bucuresti vei găsi tot ce-ți dorești. De la facilități de top, la servicii impecabile și personal dedicat, suntem aici pentru a-ți oferi o experiență memorabilă.

Rezervă acum la Hotelul Bucuresti și bucură-te de o experiență de neuitat în București. Te așteptăm cu drag și te asigurăm că vei pleca cu amintiri de neuitat și cu dorința de a reveni.

Scroll to Top