"Folosiți codul 1937AMB pentru 15% reducere." "Puteți folosi codul de reducere 1937AMB pentru 15% discount la rezervarea directă de pe site."
photo 2022.12.14 HOTEL AMBASADOR by Platon Photography 0743668831 5 scaled 1 min

Hotelul Ambasador: Hoteluri București de 4 stele

Hotelul Ambasador: Hoteluri Bucuresti de 4 stele

Conţinut

 1. Hotelul Ambasador: O emblemă a Bucureștiului
 2. Istoria Hotelului Ambasador
 3. Arhitectura și designul Hotelului Ambasador
 4. Serviciile premium oferite de Hotelul Ambasador
 5. Facilitățile Hotelului Ambasador
 6. Camerele Hotelului Ambasador
 7. Restaurantul Hotelului Ambasador
 8. Evenimente la Hotelul Ambasador
 9. Săli de evenimente
 10. Săli de conferințe
 11. Recenzii ale oaspeților
 12. Experiențe memorabile
 13. Feedback pozitiv
 14. Informații utile despre Hotelul Ambasador
 15. Politica COVID-19
 16. Politica privind animalele de companie

Hotelul Ambasador: O emblemă a Bucureștiului 

Istoria Hotelului Ambasador

Hotelul Ambasador, cu o istorie bogată ce se întinde pe o perioadă de peste 84 de ani, este un monument arhitectural proiectat de renumitul arhitect Arghir Culina în stil Art Deco. Acesta poate fi considerat o emblemă a Bucureștiului, oferind oaspeților săi servicii premium.

Hoteluri bucurestiArhitectura și designul Ambasador Hoteluri Bucuresti

Cu un design deosebit și o atenție deosebită acordată detaliilor, Hotelul Ambasador este un loc perfect pentru a petrece clipe de neuitat în București. Fie că este vorba despre o cină romantică în restaurantul său, fie că este vorba despre un eveniment special organizat în sala sa de evenimente cu terasă panoramică, hotelul oferă oaspeților săi o experiență unică și memorabilă.

Serviciile premium oferite de Hotelul Ambasador

Hotelul Ambasador oferă oaspeților săi servicii premium prin cele 99 de spații de cazare confortabile, un restaurant cu mâncăruri delicioase, o sală de evenimente cu terasă cu o privire panoramică asupra micului Paris și 2 săli de conferință moderne.

Facilitățile Hoteluri Bucuresti – Ambasador

Hotelul Ambasador oferă o serie de facilități care îmbunătățesc experiența oaspeților, inclusiv parcare, Wi-Fi gratuit, minibar, recepție deschisă non-stop, serviciu de transfer cu autobuzul, restaurant și o locație centrală în oraș.

Camerele Hotelului Ambasador

Camerele Hotelului Ambasador sunt confortabile și echipate cu toate facilitățile necesare pentru a asigura o ședere plăcută. Fiecare cameră este decorată cu gust, reflectând stilul Art Deco al hotelului.

Restaurantul Hotelului Ambasador

Restaurantul Hotelului Ambasador oferă o gamă largă de mâncăruri delicioase, pregătite de bucătarii noștri experimentați. Fie că doriți să savurați un mic dejun sănătos, un prânz de afaceri sau o cină romantică, restaurantul nostru este locul perfect.

Evenimente la Hoteluri Bucuresti Ambasador

Hotelul Ambasador este locul ideal pentru a găzdui orice tip de eveniment. Fie că dorești să organizezi o petrecere privată, o nuntă, un botez sau orice alt tip de întâlnire socială, echipa noastră dedicată și profesionistă este aici pentru a te susține și a face ca evenimentul tău să fie un succes.

Săli de evenimente

Hotelul Ambasador dispune de o sală de evenimente cu terasă panoramică, perfectă pentru a găzdui evenimente speciale. Cu o locație privilegiată și facilități de top, sala noastră de evenimente este alegerea ideală pentru orice ocazie.

Săli de conferințe

Dacă vizitezi Hoteluri Bucuresti Ambasador pentru afaceri, te așteaptă o sală de conferințe spațioasă și echipată cu toate dotările necesare pentru a desfășura întâlniri de afaceri, training-uri, workshop-uri, prezentări de produse sau simpozioane în mod eficient și cu succes.

Recenzii ale oaspeților

Recenziile oaspeților noștri reflectă angajamentul nostru de a oferi servicii de înaltă calitate. Mulți dintre oaspeții noștri au lăsat feedback pozitiv, apreciind serviciile noastre premium, facilitățile confortabile și personalul nostru amabil și profesionist.

Experiențe memorabile

Oaspeții noștri au avut ocazia să creeze amintiri de neuitat la Hotelul Ambasador. Fie că au organizat o nuntă la noi, au participat la o conferință sau au petrecut o noapte în timpul unei călătorii de afaceri, toți au fost impresionați de serviciile noastre.

Feedback pozitiv

Feedback-ul pozitiv pe care l-am primit de la oaspeții noștri ne motivează să ne îmbunătățim continuu serviciile. Ne străduim să oferim o experiență de neuitat fiecărui oaspete care ne trece pragul.

Informații utile despre Hotelul Ambasador

Hotelul Ambasador își protejează oaspeții prin aplicarea riguroasă a măsurilor COVID-19, incluzând purtarea măștii, dezinfecția mâinilor și verificarea temperaturii.

Politica COVID-19

În contextul pandemiei de COVID-19, Hotelul Ambasador a implementat o serie de măsuri pentru a asigura siguranța oaspeților săi. Acestea includ purtarea obligatorie a măștii în spațiile comune, dezinfecția frecventă a suprafețelor și verificarea temperaturii la intrare.

Politica privind animalele de companie

În ceea ce privește animalele de companie, Hotelul Ambasador a adoptat o politică restrictivă. Din păcate, animalele de companie nu sunt permise în incinta hotelului. Această măsură a fost luată pentru a asigura confortul tuturor oaspeților.

Concluzie

Hotelul Ambasador este mai mult decât un simplu loc de cazare. Este o emblemă a Bucureștiului, un monument arhitectural cu o istorie bogată și un loc unde oaspeții se pot bucura de servicii premium într-un cadru elegant. Fie că vizitezi Bucureștiul pentru afaceri sau pentru plăcere, Hotelul Ambasador este alegerea perfectă pentru o ședere de neuitat.

Întrebări frecvente

 1. Unde se află Hotelul Ambasador? Hoteluri Bucuresti Ambasador se află în București, pe Bulevardul General Magheru, nr.10 A, Sector 1.
 2. Care sunt facilitățile oferite de Hotelul Ambasador? Hoteluri Bucuresti Ambasador oferă o serie de facilități, inclusiv camere confortabile, un restaurant cu mâncăruri delicioase, o sală de evenimente cu terasă panoramică și săli de conferință moderne.
 3. Care este politica Hotelului Ambasador privind COVID-19? Hotelul Ambasador a implementat o serie de măsuri pentru a combate răspândirea COVID-19, inclusiv purtarea măștii, dezinfecția mâinilor și verificarea temperaturii.
 4. Hotelul Ambasador permite animalele de companie? Nu, Hotelul Ambasador nu permite accesul cu animale de companie.
 5. Cum pot rezerva o cameră la Hotelul Ambasador? Puteți rezerva o cameră la Hotelul Ambasador direct de pe site-ul lor oficial sau prin telefon.
Scroll to Top