"Folosiți codul 1937AMB pentru 15% reducere." "Puteți folosi codul de reducere 1937AMB pentru 15% discount la rezervarea directă de pe site."

Informații Hotel Ambasador București

Hotel Ambasador

Bine ați venit la Hotelul Ambasador, o emblemă a Bucureștiului încă din 1937, când a fost inaugurat de celebrul arhitect Arghir Culina.
De atunci, hotelul a devenit un simbol al ospitalității de înaltă calitate, iar istoria sa bogată și tumultuoasă nu a afectat nici frumusețea, nici importanța sa în piața hotelieră a Capitalei. Informatii relevate pentru Hotelul Ambasador a fost mereu considerat un hotel de top, grație serviciilor impecabile și facilităților de calitate superioară, cum ar fi cele mai moderne instalații sanitare din Europa, prezentate cu mândrie la inaugurare.
hotel vechi
Hotel Ambasador Bucuresti 1937

1937 Purtând semnătura arhitectului Arghir Culina, informtii despre hotelul și-a deschis porțile în anul 1937 și are în spate o istorie tumultoasă, care însă nu i-a știrbit nici frumusețea, nici importanța pe piața hotelieră a Capitalei. A fost considerat de la bun început un hotel de top, mulțumită „celei mai moderne instalații sanitare din Europa” cu care se lăuda la inaugurare.

hotel nou 1024x683 1
Hotel Ambasador Bucuresti Prezent

Prezent Ajungând în prezent, Informatii pentru Hotelul Ambasador, ce inițial oferea un confort de 3 stele oaspeților săi, a beneficiat în 2012 de o renovare de proporții, încheiată în 2013, fiind astăzi un hotel de 4 stele. Alături de amplasarea strategică în centrul Capitalei, pe Bulevardul Magheru, între Piața Romană și Piața Universității, hotelul oferă tuturor celor care îi trec pragul facilități demne de luat în seamă. O clădire-monument de arhitectură, hotelul este alegerea perfectă atât pentru o vacanță de relaxare, cât și pentru organizarea de evenimente private sau corporate de diferite tipuri. Cu o bogată istorie, ce se întinde de-a lungul a peste 75 de ani, Informatii relevante pentru Hotelul Ambasador monument arhitectonic , proiectat de arhitectul Arghir Culina în stil Art Deco poate fi considerat o emblemă a Bucureștiului și un punct de reper din punct de vedere al calității și varietății serviciilor pe care le oferă în cele 99 de spații de cazare , un restaurant , o sala de evenimente cu terasa cu o privire panoramica asupra micului Paris și 2 săli de conferință.

Informatii importante

Hotel Ambasador, din cele 6 tipuri de cazare oferă 4:

Tip A – cazare fără mic dejun
Tip B – cazare cu mic dejun
Tip C – cazare cu demi pensiune
Tip D – cazare cu pensiune completă

Prima zi de sejur începe la ora 14:00

Potrivit condițiilor cunoscute trebuie să eliberați camera la ora 12:00. Dacă doriți sa eliberați camera mai târziu sau să vă prelungiți sejurul, vă rugăm să verificați la recepție disbonibilitatea cu 24H înainte, posibilitatea și costul acestui serviciu.Dacă din păcate nu va fi posibil, vă rugăm nu insistați pentru că sigur nu există aceasta posibilitate și alt oaspete așteaptă camera pe care trebuie dvs. sa o eliberați.

Aer condiționat


Temperatura din cameră poate fi ajustată de către dvs. în fiecare cameră individual după punerea cardului de acces în cameră, în econimizer. Puteți seta temperatura manual prin selectarea temperaturii dorite pe butonul AC ON/OFF și selectând intensitatea fluxului de aer. (există instrucțiuni de folosire a telecomenzii în fiecare mapă)

Electricitatea


La sosire, veți primi un card de acces în cameră. Acest card vă oferă atât accesul în cameră, cât și activarea sursei de energie electrică din camera dvs. Vă rugăm să activați sursa de energie electrică prin punerea cardului în economizorul de lângă întrerupătorul de lumină. La ieșirea din cameră vă rugăm scoateți cardul din economizor.

Telefon


Formați 40 pentru recepție hotel. Formați 9(nouă) pentru o linie exterioară. Formați direct numărul de la camera la care doriți să sunați. Pentru apelurile internaționale formați 9(nouă) + codul internațional al țării + numărul de telefon

Micul Dejun


Micul Dejun este servit zilnic între orele 7:00 -10:00 în incinta restaurantului nostru, situat la etajul 1

Serviciul copiere


Oferim 24H/Zi serviciu de fotocopiere. Vă rugăm să cereți detalii la recepție

ATM


Există un bancomat în holul recepției hotelului, exact lângă lift, iar unul lângă intrarea principala.

Politica animale de companie

Animalele de companie nu sunt permise în hotelul nostru.

Seif

Camera seif se află la recepția hotelului. Veți primi o cheie de la ușa de acces pe care trebuie să o returnați și o cheie pe care o veți avea doar dvs. Precizăm că această cheie nu are dublură și avem rugămintea să aveți mare grijă de ea.

Parcare

Hotelul dispune de parcare privată.

Informații despre hotel

Alerta hotelului

Hotelul Ambasador își protejează oaspetii prin aplicarea riguroasă a măsurilor COVID-19, incluzând purtarea mascii, dezinfecția mâinilor și verificarea temperaturii.

Check-In

14:00 PM

Check-Out

12:00 AM

Telefon

0749 085 373

Telefon fix

021 315 9080

Fumatul interzis

100% Fără fum

Politica animalelor de companie

Animale de companie permise: Nu

Săli Evenimente

photo 2022.12.14 HOTEL AMBASADOR by Platon Photography 0743668831 62 1 1024x684 1

Sală de evenimente!

"Cu o locație privilegiată, Hotelul Ambasador îți oferă cele mai bune facilități pentru a găzdui orice tip de eveniment. Fie că dorești să organizezi o petrecere privată, o nuntă, un botez sau orice alt tip de întâlnire socială, echipa noastră dedicată și profesionistă este aici pentru a te susține și a face ca evenimentul tău să fie un succes.

photo 2022.12.14 HOTEL AMBASADOR by Platon Photography 0743668831 57 1 1024x684 2

Sală de conferințe!

Dacă vizitezi Hotelul Ambasador pentru afaceri, te așteaptă o sală de conferințe spațioasă și echipată cu toate dotările necesare pentru a desfășura întâlniri de afaceri, training-uri, workshop-uri, prezentări de produse sau simpozioane în mod eficient și cu succes.

Ce spun oaspeții noștri

Zona de review a Hotelului Ambasador este un spațiu dedicat pentru a oferi oaspetilor șansa de a împărtăși experiența lor și de a lăsa un feedback despre serviciile și facilitățile oferite. 

4.5/5
Am avut ocazia să organizez o nuntă la Hotelul Ambasador și trebuie să spun că a fost o experiență de neuitat. Terasa cu o privire panoramica asupra micului Paris, serviciile impecabile și personalul amabil au făcut ca această zi să fie una specială pentru noi.
budget-hotel-reviewer-1.jpg
Daniel Petrescu
4.5/5
Am rămas impresionată de serviciile oferite la Hotelul Ambasador. De la cazare confortabilă la mâncărurile delicioase din restaurant, totul a fost excelent. Recomand cu încredere acest hotel tuturor.
budget hotel reviewer 2
Maria Popescu
4.6
Din 5
4.6/5
4.5/5
Am petrecut o noapte minunată la Hotelul Ambasador în timpul unei călătorii de afaceri. Spațiile de cazare sunt confortabile și echipate cu tot ce ai nevoie, iar personalul este amabil și disponibil. Vă mulțumesc!
budget hotel reviewer 3
Ana Maria
4.5/5
Am avut ocazia să particip la o conferință organizată la Hotelul Ambasador și trebuie să spun că am fost uimit de dotările moderne și serviciile impecabile oferite. Mulțumesc echipei pentru o experiență de neuitat.
budget hotel reviewer 4
Ioan Ion
Scroll to Top