Top 9 restaurante din București (TripAdvisor)

top restaurante bucuresti

Potrivit celui mai recent top realizat de TripAdvisor, anul 2019 aduce un nou clasament în rândul restaurantelor din București.

Pe locul nouă în topul celor mai bune restaurante din București este Yuki. Se pare că Yuki reprezintă cel mai autentic restaurant japonez reconstruind atât atmosfera culturală, cât și aromele mâncărurilor tradiționale japoneze. Este cu siguranță un restaurtant care oferă preparate japoneze rafinate și ne-sushi. Se află pe Strada Puțul lui Zamfir, la nr.5.

Mica Elveție se află pe locul opt în topul realizat de TripAdvisor. Este un restaurant, după cum indică denumirea, cu specific elvețian. Preparatele sunt inedite și rafinate însoțite de un vin bun și o atmosferă pe cinste. Restaurantul se află pe Strada Franceză.

Pizzeria Volare se regăsește pe locul șapte. Este o afacere de familie care aduce în România gustul încântător al pizzei napoletane coapte în cuptor pe lemne. Restaurantul de cartier care nu se afla află în centrul orașului, ci pe Calea Văcărești, la nr.203 este o surpriză în clasament.

O altă surpriză este restaurantul Kane pe locul șase, care a fost închis o vreme, iar de curând s-a redeschis într-o nouă locație pe Strada Dianei, nr. 9. Călătoria gustului cu preparate românești de calitate fuzionează cu atmosfera Bucureștiului interbelic întrucât restaurantul se află într-o clădire simbol construită după planul arhitectural al celebrului Ernest Doneaud.

În poziția cinci din clasament se află restaurantul Haute Pepper, situat lângă Palatul Parlamentului, pe Bld. Unirii, nr.2. Este un restaurant în care se servesc preparate internaționale, însă predomină preparatele italiene.

O surpriză este Blue Margherita care a reușit să intre în top anul acesta pe locul patru cu perspectiva de a rămâne multă vreme în clasament. Meniul reprezintă un melanj de bucătării sud-americane: bucătăriile mexicană, braziliană și argentiniană. Clienții se pot bucura aici de o mâncare specială acompaniată de o băutură specială, toate petrecându-se într-o atmosferă plăcută și relaxantă.

The Artist a fost mulți ani liderul de top al celor mai bune restaurante din București, însă anul acesta părăsește primul loc pentru a se așeza pe a treia poziție. Ambianța modernă, elegantă și nota artistică fac din acest restaurant o locație remarcabilă unde se poate servi atât preparate clasice, cât și mâncare moleculară.

Pe locul secund se află Ginger Sushi Bar & Lounge care este un concept nou al celor de la Radisson Blu aflat pe Calea Victoriei. Restaurantul se află în lobby-ul hotelului și oferă o varietate de preparate culinare asiatice foarte fine.

Și pe locul întâi se află restaurantul Bistro Guxt aflat pe Strada Dimitrie Racoviță, un loc în care gustul celor mai interesante preparate se combină cu gustul berii. Există numeroase sortimente de bere care merită încercate.

Călătoria culinară prin București vă oferă cele mai inedite opțiuni și are o deschidere către foarte multe culturi și tradiții ale lumii. Alegeți locul pe care doriți să îl testați și nu veți fi dezamăgiți, fie că este vorba de gusturi exotice și năvalnice, fie de gusturi mai liniștite autohtone. 

Iar o cazare de 4 stele, la unul dintre cele mai bine poziționate hoteluri din București – hotel Ambasador, face ca (aproape) orice destinație ai alege, să îți fie ușor și la îndemână. Colegii noștri îți pot da orice informații ai nevoie!

Echipa Hotel Ambasador