"Folosiți codul 1937AMB pentru 15% reducere." "Puteți folosi codul de reducere 1937AMB pentru 15% discount la rezervarea directă de pe site."

Wine Bar Hotel Ambasador Bucuresti

Hotel Ambasador

O adevărată curiozitate deasupra orașului, unde frumusețea de neegalat a Bucureștiului ți se dezvăluie cu o priveliște de aproape 360 ​​de grade.

LOGO1
Wine Bar Hotel Ambasador Bucuresti

Predați-vă în fața panoramei încântătoare și descoperiți clădirile legendare ale orașului din The view în orice zi a anului! The view vă așteaptă cu peste 100 de sortimente de vin romanesc si mâncare specifica unui wine bar de vis unde puteți chiar să opriți timpul pentru o oră sau două, dacă doriți, în timp ce vă bucurați de frumusețea Palatului Parlamentului.

Wine Bar-ul de la Hotelul Ambasador este o adevărată oază de relaxare și rafinament, oferind o experiență unică de degustare a vinurilor românești și de savurare a mâncărurilor specifice unui wine bar de top. Situat la etajul superior al hotelului, wine bar-ul oferă o priveliște panoramică impresionantă a orașului, cu o vedere deosebită asupra clădirilor istorice și a Palatului Parlamentului.

Cu o selecție impresionantă de peste 100 de sortimente de vin românesc, wine bar-ul de la Hotelul Ambasador este locul ideal pentru a descoperi cele mai bune vinuri autohtone, fie că sunteți un cunoscător experimentat sau un începător în degustarea vinurilor. Mâncărurile servite sunt specifice unui wine bar de vis, iar atmosfera relaxantă și rafinată vă va permite să vă deconectați și să savurați fiecare moment petrecut acolo.

Personalul amabil și bine pregătit vă va ajuta să alegeți cele mai bune vinuri și să vă bucurați de o experiență culinară perfectă. În general, wine bar-ul de la Hotelul Ambasador este locul ideal pentru a opri timpul și pentru a vă bucura de o priveliște impresionantă, de o selecție de vinuri de calitate și de o mâncare delicioasă, într-un cadru rafinat și elegant.

photo 2022.12.14 HOTEL AMBASADOR by Platon Photography 0743668831 17 768x513 1 7

Facilităţi camere Hotel Ambasador Bucuresti

Cu un design deosebit și o atenție deosebită acordată detaliilor, Hotelul Ambasador este un loc perfect pentru a petrece clipe de neuitat în București.

Parcare 35 RON
Free Wi-fi
Animale
Minibar
Recepţie deschisă Nonstop
Serviciu de transfer cu autobuzul
Restaurant
Locație în centrul orașului

Informații despre hotel

Alerta hotelului

Hotelul Ambasador își protejează oaspetii prin aplicarea riguroasă a măsurilor COVID-19, incluzând purtarea mascii, dezinfecția mâinilor și verificarea temperaturii.

Check-In

14:00 PM

Check-Out

12:00 AM

Telefon

0749 085 373

Telefon fix

021 315 9080

Fumatul interzis

100% Fără fum

Politica animalelor de companie

Animale de companie permise: Nu

Săli Evenimente

photo 2022.12.14 HOTEL AMBASADOR by Platon Photography 0743668831 62 1 1024x684 1

Sală de evenimente!

"Cu o locație privilegiată, Hotelul Ambasador îți oferă cele mai bune facilități pentru a găzdui orice tip de eveniment. Fie că dorești să organizezi o petrecere privată, o nuntă, un botez sau orice alt tip de întâlnire socială, echipa noastră dedicată și profesionistă este aici pentru a te susține și a face ca evenimentul tău să fie un succes.

photo 2022.12.14 HOTEL AMBASADOR by Platon Photography 0743668831 57 1 1024x684 2

Sală de conferințe!

Dacă vizitezi Hotelul Ambasador pentru afaceri, te așteaptă o sală de conferințe spațioasă și echipată cu toate dotările necesare pentru a desfășura întâlniri de afaceri, training-uri, workshop-uri, prezentări de produse sau simpozioane în mod eficient și cu succes.

Ce spun oaspeții noștri

Zona de review a Hotelului Ambasador este un spațiu dedicat pentru a oferi oaspetilor șansa de a împărtăși experiența lor și de a lăsa un feedback despre serviciile și facilitățile oferite. 

4.5/5
Am avut ocazia să organizez o nuntă la Hotelul Ambasador și trebuie să spun că a fost o experiență de neuitat. Terasa cu o privire panoramica asupra micului Paris, serviciile impecabile și personalul amabil au făcut ca această zi să fie una specială pentru noi.
budget-hotel-reviewer-1.jpg
Daniel Petrescu
4.5/5
Am rămas impresionată de serviciile oferite la Hotelul Ambasador. De la cazare confortabilă la mâncărurile delicioase din restaurant, totul a fost excelent. Recomand cu încredere acest hotel tuturor.
budget hotel reviewer 2
Maria Popescu
4.6
Din 5
4.6/5
4.5/5
Am petrecut o noapte minunată la Hotelul Ambasador în timpul unei călătorii de afaceri. Spațiile de cazare sunt confortabile și echipate cu tot ce ai nevoie, iar personalul este amabil și disponibil. Vă mulțumesc!
budget hotel reviewer 3
Ana Maria
4.5/5
Am avut ocazia să particip la o conferință organizată la Hotelul Ambasador și trebuie să spun că am fost uimit de dotările moderne și serviciile impecabile oferite. Mulțumesc echipei pentru o experiență de neuitat.
budget hotel reviewer 4
Ioan Ion
Scroll to Top